0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Bun Venit!

×

Formular de Inregistrare

Informatii Profil

Date de Autentificare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Regulament Concurs

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK- “Castiga un TRICOU MOSS de Pandemie”


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Castiga un TRICOU MOSS” (denumit in continuare„Concursul”) este THEMOSSMEN STORE SRL, cu sediul social in Barlad, jud.Vaslui, str.Vasile parvan, nr.80, Bl.E6,sc.B,ap.36. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 01Ianuarie – 28Februarie 2021 pe pagina de Facebook a companiei, https://www.facebook.com/moss.romania

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina MOSS ROMANIA de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 01 Ianuarie- 27Februarie 2021, astfel:

Participantul trebuie sa dea like la pagina de Facebook https://www.facebook.com/moss.romania, like la  postarea concurs si tag in comentariu la postare a 3 prieteni caruia crede ca i-ar placea sa castige premiul care consta intr-un Tricou MOSS disponibil pe www.moss.ro .

Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesar si comentariul cu raspunsul la postarea de concurs.

SECŢIUNEA 6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti dintre cei care indeplinesc conditiile de mai sus. Toti participantii la concursul “ Castiga un TRICOU MOSS” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.
Un Participant va putea castiga in cadrul Concursului maxim un premiu.
Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii Concursului, si sa respecte toate conditiile de participare prevazute de prezentul Regulament;

SECTIUNEA 7. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului, dupa incheierea jurizarii, astfel: i se va afisa numele pe pagina moss.ro de pe Facebook intr-o postare dedicata. In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator prin mesaj privat, acesta va extrage altul nou. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 8. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.
Prin furnizarea informatiilor solicitate, castigatorul accepta implicit premiul si publicarea numelui si a prenumelui. Prin participarea la Concurs, castigatorii isi dau acordul asupra publicarea numelui si a prenumelui pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/moss.romania
SECTIUNE 9 – LIMITAREA RASPUNDERII
1. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestuia
2. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui Concurs, decizia Organizatorului este definitiva.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
1. Accesarea online a unei alte  pagini de Facebook decat cea a organizatorului.
2. Interactiunea cu Pagina de Facebook in afara perioadei mentionata mai sus;
3. Nicio eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a Participantilor. Ca atare acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate sau ilizibile care au dus la imposibilitatea beneficierii de premiu, la imposibilitatea identificarii unui castigator, imposibilitatea inscrierii la Concurs din aceasta cauza;
4. Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului dorit;
5. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare intrarii in posesia premiului nu vor fi luate in considerare de catre Organizator;
6. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice Participant care nu respecta regulile CONCURSULUI sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, email, telefon si adresa de livrare).

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 28 Februarie 2021, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Douglas Romania si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

MOSS - Brand Romanesc de Imbracaminte si Accesorii